Rólunk

Cégünk 1993-ban alakult asztalosipari vállalkozás, melyben már akkor is tömörfából készülő bútorokat, kiegészítőket gyártottunk. 2000-ben kezdtük el a fenyő gerendaházak gyártását, kivitelezését. Saját műhelyünkben készítjük el a falszerkezetet, lépcsőket, és a nyílászárókat is, elsősorban hazai erdei fenyő alapanyagokból. A felhasználó piac átalakulása miatt bővítettük tevékenységi körünket fenyő könnyűszerkezetes lakóházak kivitelezésével is. Melyeket az összeszokott szakember gárda tudását kamatoztatva, kiváló minőségben készítünk el megrendelőink hosszú távú megelégedésére. Jelenleg ez a fő profilunk, ahol a külső homlokzatokon és a belső burkolatok elkészítésében is nagy szeretettel alkalmazzuk a fát, emiatt az épület összehasonlíthatatlan, s egyedi külsőt nyer a famunkák révén.

Mert a fának karaktere van!

 A fa kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik emiatt nem kell félni, hogy a házakban hóhidak alakulnak ki, sőt inkább energiát takarítunk meg alkalmazása során, amit nem csak a fűtési számlánkon érzékelünk hanem az épület értékét is jelentősen emeli!

A fából készült munkák szerte a világon újra reneszánszukat élik, hiszen a benne rejlő műszaki, statikai és esztétikai lehetőségeket modern korunk építészei is felfedezték. Mint az egyik legtermészetesebb megújuló anyagot amit a természet ránk bízott.Az évek során szerzett tapasztalatainkat szívesen kamatoztatjuk megrendelőink egyedi kívánságainak kielégítésére, legyen szó konyhabútorról, fa vázas lépcsőről, kerítésről vagy akár kerti pavilonról, kisházról.

 Tanácsaimmal segítek meghozni a jó döntést leendő megrendelőimnek.

Tisztelettel:

Jagasics Dezső