Szaunák

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik „normál” finn szaunák tervezésével, építésével.

Bár a szauna eredetileg elsősorban a mosakodás céljából alakult ki, napjainkra az egészséges életmód és a szórakozás egy formájává vált. Egészségre előnyös hatásai a következők:

1) A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést. Ugyanakkor vérkeringési zavarokkal, és szívpanaszokkal küszködőknek vigyázniuk kell, hiszen az igénybevétel túl nagy lehet.

2) Az immunrendszer igénybevételével erősíti azt. Vigyázni kell arra, hogy közvetlenül szaunázás alatt az immunrendszer le van terhelve, így eközben a megbetegedés veszélye nagyobb.

3) Az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok, a szaunázás ezt a természetes folyamatot fokozza. Ezáltal és a hangulata által segíthet a stressz oldásában.

4) A bőrre jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód. Sportolóknak segíthet a bemelegítésben is.

Vállaljuk egyedi tervezésű, minőségi szaunák építését, gyártását. Részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

Előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítunk mintaházunk megtekintésére.